Meer grip op uw bedrijfsprocessen 

Uw boekhouding wordt gevoerd met behulp van een financieel pakket, de verkoopadministratie staat in een databaseprogramma en met Microsoft Excel voert u de financiële administratie. U merkt dat u alleen nog maar bezig bent met de administratieve afhandeling van uw business. PlusConsultants biedt de programmatuur om binnen uw organisatie nagenoeg alle bedrijfsprocessen aan te sturen binnen één softwareoplossing; van inkoop, productie, verkoop, human resources tot de volledige boekhouding. Bel ons vandaag nog 085 -760 86 60.

Uw organisatie aansturen met één en dezelfde applicatie

Placeholder
Zakelijke Dienstverlening

ERP-oplossingen voor het MKB


Placeholder
Telefonische ondersteuning

Onze consultants staan u te woord!


Placeholder
Software implementaties

Passend voor uw bedrijf!

Wij bouwen onze oplossingen met Odoo

Voor softwareoplossingen maken wij gebruik van Odoo, een gebruiksvriendelijk software pakket dat bestaat uit meerdere modules. U kunt zelf bepalen welke modules u wilt gaan gebruiken ter ondersteuning van uw dagelijkse bedrijfsvoering. De kracht van het pakket Odoo is dat alle modules aan elkaar gekoppeld zijn en dus kunnen samenwerken als één applicatie. De module kunnen tegelijk in gebruik worden genomen of per module in een later stadium worden toegevoegd.

 

odoo
Odoo S.A. heeft 250 medewerkers, 6 kantoren wereldwijd (België, US San Francisco/New York, Luxemburg, India en Hong Kong), activiteiten in 120 landen, 550 officiële partners en ruim 2.000 fulltime ontwikkelaars en 2 miljoen gebruikers.

Wereldwijd 2 miljoen gebruikers

“Met de oplossing van PlusConsultants hebben we niet alleen gekregen wat we wilden, maar er is nog veel meer gedaan zoals het optimaliseren van ons gehele bedrijfsproces. Hierdoor kunnen wij onze overheadkosten laag houden en hier hebben onze klanten weer baat bij’’.Inge de Boorder, Kidspalace 's-Gravendeel

Wij zoeken nieuwe collega's

PlusConsultants is continu op zoek naar breed inzetbare softwareontwikkelaars met ervaring in Odoo en Isah software.Vind je het een uitdaging om met een team van gedreven en kundige collega’s een compleet ERP pakket bij onze klanten te implementeren? Begeleid je graag gebruikers tijdens een belangrijke verandering in hun dagelijkse werk? Dan ben jij misschien wel de collega die we zoeken!

Vacatures